Zo vind jij de juiste lingerie voor onder een jurk

Eindelijk heb je dan de perfecte jurk gevonden voor dat ene feestje of een andere speciale aangelegenheid. U bent er alleen nog niet over uit wat voor lingerie je moet dragen onder deze jurk. In deze blog vindt u enkele tips voor verschillende type jurken: van v-hals tot open rug van strapless tot nauwsluitend voor elke type jurk is er bijpassende lingerie.

Low back bh bandjes

Dit soort bh bandjes kunnen eenvoudig aan de bh bevestigt worden, zo kunnen ze naar voren worden gekruist en kunnen ze gesloten worden. De low back bh bandjes passen op alle bh’s met een achter sluiting. Als er voor deze optie gekozen wordt kan er toch een bh gedragen worden onder die mooie jurk met een open rug.

Plakbeha’s

Een jurk met een uitgesneden rug is altijd prachtig om te dragen, alle ogen zullen op jou gericht zijn met zo’n mooie blote rug. Een nadeel aan een uitgesneden rug is dat je bh dan zichtbaar is voor anderen, maar de jurk zonder bh dragen is ook niet prettig. Als dit het geval is kan je er altijd voor kiezen om een plak bh te gebruiken. Een plak bh zijn twee cups die je op je borsten kunt plakken. Hierdoor zijn de schouders en rug vrij van bh bandjes en zal dit allemaal niet meer zichtbaar zijn tijdens het dragen van een jurk. Plak bh’s zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en met of zonder push-up effect.

Tape of tepelbedekkers

Heb je een mooie jurk gevonden, maar is geen enkele soort bh geschikt om eronder te dragen. Zelfs dan is er een oplossing om toch die prachtige jurk te kunnen dragen. Er zijn diverse soorten tape verkrijgbaar die ondersteuning bieden aan de borsten en er voor zorgen dat de kleding op de juiste plek blijft zitten. Deze truc wordt door filmsterren al jaren toegepast om de meest blootgevende jurken altijd op juiste plaats te houden. Ook zijn er tepelbedekkers beschikbaar om de tepel af te plakken, zodat er in een kanten jurk natuurlijk geen tepel zichtbaar wordt.

Het is dan ook belangrijk dat je als eerste een jurk vindt die bij jou past. Hou jij niet van een open rug, dan moet jij dit vooral niet aan trekken. Voor elke soort jurk is bijpassende lingerie te vinden. Wanneer jij je nou toch niet fijn voelt bij een bepaalt soort lingerie, dan moet je gewoon verder kijken en kiezen voor iets wat jij wel fijn vindt.