Zo draag je hoge laarzen en winterlaarzen

Dit seizoen zullen dames laarzen immens populair worden. Hoge laarzen en winterlaarzen zijn immers perfect om de winter door te komen, terwijl je er nog steeds stijlvol bij kan lopen. Maar dan moet je het wel op de juiste manier doen. Daarom worden in dit artikel enkele tips gegeven over de beste manier om hoge laarzen en winter laarzen te dragen. Zo ben jij straks helemaal voorbereid om deze winter te overleven op een stijlvolle manier.

Goede combinaties

Het grote voordeel van hoge laarzen en winterlaarzen dragen, is dat je makkelijke combinaties kunt maken met al jouw outfits. Je kunt bijvoorbeeld hoge laarzen combineren met een kort rokje, maar ook met een minirok is dit mogelijk. Zorg er wel voor dat je meerdere laagjes draagt in de winter. Zo voorkom je dat deze outfits te koud zijn. Dit doe je door bijvoorbeeld leggings te dragen onder het rokje. Zo blijf je warm maar tegelijkertijd ook stijlvol er uitzien. Direct nieuwe laarzen bestellen? Dat doe je natuurlijk in de webshop van Durlinger.

Hoe je kleurencombinatie altijd perfect is

Bij het dragen van hoge laarzen en winterlaarzen, is het cruciaal om een goede balans tussen kleuren te hebben met jouw outfits. Maar hoe doe je dat precies? Je wilt aan de ene kant namelijk opvallen met jouw outfit, maar aan de andere kant wil je ook weer niet te overweldigend zijn. De oplossing hiervoor is simpel; zorg maar dat een element in jouw outfit een opvallende kleur bevat. Dit kan jouw kleding, of jouw laarzen zijn. Zwarte laarzen staan bijvoorbeeld heel mooi bij een beige of rode jumpsuit. Terwijl rode of witte laarzen weer goed te combineren zijn met een zwarte jurk. Zo behoud je altijd de perfect balans tussen kleuren in jouw outfits met hoge laarzen en winter laarzen.

In dit artikel zijn enkele tips gegeven over hoe je het beste dameslaarzen kunt dragen. Door meerdere laagjes te dragen met een mini rok, zal jij stijlvol de winter doorkomen. Daarnaast zal de kleurencombinatie met het eerder vermelde advies ook altijd in harmonie zijn. Zo ben jij helemaal klaar voor de aankomende winter.