Watersport trends dat zijn de surf ponchos!

Watersport is altijd al erg populair geweest, er is een grote fanatieke groep sporters in Nederland die verschillende watersporten uitoefenen. Hierbij kan je denken aan windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, suppen en nog veel meer.

Watersport is populair maar veel meer Nederlanders wagen zich aan het water in combinatie met een activiteit – dus watersport! Hierbij is het natuurlijk een feit dat de markt ook flink groeit waarbij ook allen kleding en accessoires die daarbij komen kijken. I

In dit artikel gaan we verder kijken naar een aantal trends op het gebied van fashion in de opkomende watersport markt, dus lees verder.

Wetsuits en surfponchos

Wetsuits zijn erg handig als je met de koudere dagen toch het water wilt opzoeken. Ze zijn er in verschillende diktes en afhankelijk van je voorkeur zorgt een wetsuit ervoor dat je relatief droog maar vooral warm blijft. Er zijn inmiddels veel merken die hierop inspelen en leuke design details toevoegen aan de wetsuits.

Ga je vervolgens het water uit, dan is het al helemaal koud in de wind die langs je lichaam komt. Daarvoor zijn er al jaren surf ponchos op de markt zoals die van Ponchy.nl. Hierbij heb je ook de keuzes om allerlei soorten patronen te kiezen, ze zijn er echt in allerlei soorten zodat je als watersporter veel keuze hebt betreft je uitrusting.

Merken maken erg écht een wedstrijd van qua design en innovatie. Leuk om te zien is ook dat een aantal Nederlandse merken hierop inspelen en kleine merken naam proberen te maken tussen de grote gevestigde namen.

Andere kleding

Daarnaast dragen watersporters na het water comfortabele en warme kleding. Hierbij kan je denken aan een lekker warme trui of trainingsbroek. Belangrijk is dat het materiaal goed is en het comfort hoog.

Veel watersporters blijven ook nog erg lang rondlopen in een surf poncho, omdat dat natuurlijk het perfecte comfort is.

Wij zijn erg benieuwd waar deze trend de komende jaren heen gaat en houden het nauwlettend in de gaten!