Waar jij op moet letten bij het aanschaffen van je nieuwe outfit

Modetrends zijn niet geschreven om mensen op te dringen wat zij moeten dragen, wel is het een weerspiegeling van wat jij in de winkelschappen zult vinden tijdens het shoppen. Mijn tip is om inspiratie op te doen over de nieuwste trends en de garderobe vervolgens te vullen met kleding die helemaal bij jouw stijl past. Ben jij meer van de matte tinten of steel jij liever de show met een uitgesproken kleur? Goed nieuws in 2020 zijn beide stijlen goed verkrijgbaar.

De Hotpants

Wanneer er gekeken wordt naar de grootste mode bedrijven is de hotpants ook aankomend zomer niet weg te denken uit de straatbeelden. Aanvullend op de trend is maakt het dit jaar niet uit hoe kort de broek is. Hoe korter je hotpants, hoe modieuzer hij gedragen kan worden. Een bijkomend voordeel van een korte hotpants is dat je, je benen mooi bruin kunt kleuren ondertussen.

Het dragen van felle kleuren

Hou jij er wel van om de show te stelen in de zomer, kies dan eens voor een felle kleur aankomende zomer. Zo is bijvoorbeeld fel roze helemaal in deze dagen. Kies jij voor een felle tint in je outfit door een fel gekleurd T-shirt toe te voegen of ga jij toch voor de iets gewaagdere optie? Kies dan eens voor een volledig fel roze jurk met bijpassend gekleurde schoenen.

Terug naar de jaren 60’s en 70’s

Net als afgelopen jaar blijven de retro invloeden ook dit jaar terug komen in de kleding. Felle kleuren en broeken met wijde pijpen het is weer helemaal in deze zomer. Ook zijn de colberts met een volledige bloemenprint weer helemaal hip. De grote abstracte vormen op kleding zijn weer helemaal terug en zullen veel gedragen worden aankomende maanden.

De polkadots

Naast de tijdeloze horizontale of verticale streepjes zijn dit jaar de polkadots weer helemaal terug. Ben jij liefhebber van een jurk die volledig gevuld is met kleine stippen of ben je meer op zoek naar een nieuwe zomerjas met enkele grote stippen? Heb jij dan even geluk want de polkadots zijn dit jaar niet meer weg te denken uit de winkelschappen. Klein of groot, een T-shirt of jurk? De polkadots zullen overal te vinden zijn.