Suprise beauty boxes met parfum

Maandelijkse beauty box

Parfumado is een maandelijkse beauty box die de beste parfums van over de hele wereld samenstelt. In elke box ontvang je een selectie van geuren die met de hand zijn geselecteerd door een panel van experts, samen met tips over hoe je ze kunt dragen en suggesties voor wanneer je ze kunt dragen.

Dit abonnement met Maandelijkse beautybox is perfect voor iedereen die nieuwe geuren wil ontdekken en zijn eigen signatuurgeur wil vinden – of gewoon iets nieuws in zijn leven wil.

Je krijgt elke maand een doos vol met parfum samples. Je kunt kiezen uit een van hun voorgeselecteerde dozen, of je kunt je eigen doos samenstellen. Bij elke doos zit ook informatie over hoe je de producten moet gebruiken en hoe je kwaliteitsgeuren kunt herkennen. Je krijgt ook korting op toekomstige aankopen in hun online shop.

Parfumando is een geweldige optie als je op zoek bent naar een manier om nieuwe geuren uit te proberen zonder al te veel geld uit te geven of als je net begint met het gebruik van parfum in het algemeen.

Wat is Parfumado precies?

Parfumado is een maandelijkse beauty box die u helpt nieuwe parfums en geuren te ontdekken.

Elke maand stuurt Parfumado u een doos met 4-5 kleine monsters van de nieuwste en beste geuren van over de hele wereld. U kunt een grote verscheidenheid aan geuren uitproberen om uw perfecte match te vinden.

Parfumado is ideaal voor iedereen die nieuwe geuren wil uitproberen, maar het zich niet kan veroorloven om ze allemaal in één keer in een grote fles te kopen. Het is ook geweldig voor mensen die nieuwe merken willen uitproberen of hun parfumcollectie willen uitbreiden zonder veel geld uit te geven aan één specifieke geur tegelijk.

Plus, het is gemakkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en dan wachten op je volgende doos!

We weten dat je het druk hebt. Daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt om een maandelijkse dosis schoonheid te krijgen, rechtstreeks aan je deur geleverd.

Je krijgt elke maand vier zorgvuldig samengestelde producten, allemaal met één doel voor ogen: je een goed gevoel geven over jezelf. We kiezen alleen producten die van hoge kwaliteit en effectief zijn, zodat je ze dagelijks kunt gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn geld of tijd te verspillen.

En als het op parfum aankomt, hebben we voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een lichte geur die je stemming de hele dag goed houdt of iets intensers waardoor mensen zullen stoppen en vragen wat er in de lucht hangt (en ze misschien een excuus geven om een praatje met je te maken), wij hebben wat je nodig hebt.

Waarom probeert u niet eens iets nieuws?

Parfumado is perfect als u op zoek bent naar iets nieuws of als u gewoon af en toe eens wat anders wilt. Stel je voor dat je elke dag thuiskomt van je werk en je ruikt als een nieuwe vrouw of man! Je zult je nooit vervelen met deze abonnement box omdat het elke maand iets nieuws en spannends in je leven brengt!