Over ons

Over Michella’s Fashion

Michella’s fashion is de plek voor de vrouwelijke fashion liefhebbers. Op de blog deel ik alle modetrends van dit jaar! Je vindt hier wekelijks de mooiste en meest inspirerende outfits voor hem of haar. Ik laat je graag zien dat het dragen van een outfit niet altijd moeilijk en duur hoeft te zijn. Van duurzaamheid tot topmerken ik behandel het allemaal op de blog. Naast tips over outfits ben je hier ook aan het juiste adres voor het vinden van de leukste mode-winkels van heel Nederland.

Hoe het allemaal begon

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al aangetrokken geweest tot mode. Als klein meisje liep ik al op de hakken van mijn moeder en raakte ik geïnspireerd door kleding. Op latere leeftijd begon ik mijn ideeën op te schrijven en te delen met mijn familie en vrienden. Na vele uren schrijven in mijn dagboek heb ik uiteindelijk de stap gezet om michella’s fashion op te richten. Deze blog is begonnen om met mijn tips jou te helpen bij het vinden van de passende classy outfit voor elke gelegenheid. Ga je nou op date met je nieuwe vlam of zoek je juist een matchende outfit bij je nieuwe sportschoenen? Ik schrijf graag blogs voor elke aangelegenheid. Ook het geven van persoonlijk advies is iets dat ik erg graag doe, dus heb je vragen aan mij? Stel deze dan gerust. Naast mijn baan als online marketing specialist blijft fashion mijn allergrootste hobby en hoop ik hier ooit volledig mijn werk van te maken.

Over mij

Mijn naam is net als de naam van mijn fashion blog Michella Sok. Ik ben 27 lentes jong en woon gelukkig samen met mijn vriend in Zwolle. Mijn grootste passie is schrijven en fashion. Naast het schrijven over fashion ben ik ook een ontzettende liefhebber van lezen, social media, romantische films en leuke dagjes uit met mijn vriendinnen. Ik ben verliefd op het leven en probeer dan ook alles uit het leven te halen. Mijn motto is dan ook work hard, play hard!

michella-fashion