Op zoek naar de juiste schooltas

Het schooljaar is alweer bijna afgelopen en dat betekend dat er voor volgend jaar weer een nieuwe schooltas aangeschaft moet worden. Het zoeken van de juiste schooltas is altijd een lastig en tijdrovend proces. Welke grote wil ik? Wil ik een tas met patronen of juist niet? Wil ik een schoudertas of een rugtas? Het zijn allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen tijdens het zoeken van de juiste schooltas.

Eastpack

De Eastpack rugtas is niet weg te denken uit de schoolbanken. Al sinds de beginjaren is de Eastpack een populaire tas geweest. Met zijn klassieke vorm is het een gewilde tas voor elke jongere. Het grote voordeel van een Eastpack is dat hij in tientallen verschillende kleuren, modellen en vormen te verkrijgen is. Zo is het voor jou mogelijk om een tas uit te zoeken die precies bij jouw wensen aansluit. Ook de pasvorm van een Eastpack rugtas zit erg fijn en is goed ondersteunend voor de rug.

Herschel

Wanneer je een iets minder klassieke tas wilt is de Herschel rugtas de perfecte optie voor jou. Met zijn retro look heeft Herschel de laatste jaren de hele schoolwereld veroverd. Zijn langwerpige model zorgt ervoor dat het eenvoudig is om je boeken en laptop mee te kunnen nemen. Ook is het door de sluitbare klep van de tas bijna onmogelijk om water te krijgen over je dure laptop. De Herschel tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven.

The North Face

The North Face is van origine een outdoor merk, maar heeft de laatste jaren steeds meer gepositioneerd als een streetwear merk. Zo zijn de tassen van The North Face uiterst geschikt als schooltas. Door het outdoor karakter van de tassen zijn ze erg stevig en bieden ze voldoende ruimte om spullen mee te nemen. De tassen zijn waterdicht, dus jij hoeft je geen zorgen te maken of je laptop niet beschadigt wanneer het regent. Wanneer zwart jouw kleur is zit je bij The North Face helemaal gebakken. Hou jij toch meer van een gekke kleur of print? Dan heeft The North Face wel wat minder opties dan de andere twee merken.

Om je outfit helemaal te matchen is het ook mogelijk om bij je The North Face rugtas een bijpassende The North Face zwembroek aan te schaffen. Kijk dan ook eens naar mijn pagina met tips op het gebied van badmode.