Maileg

Dit Deense merk ontwerpt en produceert knuffels en speelgoed voor kinderen. Het merk dat uit Denemarken komt bestaat al zo’n ruim 20 jaar inmiddels. De konijnen en muizen in retro jasje zijn kenmerkend voor het merk Maileg dat opgericht is door Dorthe en Erik. Alle producten zijn gemaakt met de hand, er is dus geen enkele hetzelfde als een andere. Het zijn veel sprookjesachtige figuren, die al meerdere prijzen hebben gewonnen. Elk jaar proberen ze weer nieuwe karakters toe te voegen aan de collectie. De fantasie van kinderen wordt hierdoor ook vergroot. Het assortiment van Maileg is erg groot en divers, het is bijna overweldigend. Voor kinderen is het leuk om met speelgoed te spelen en dit is goed voor hun ontwikkeling.

Fantasie voor kinderen

Voor kinderen is fantasie erg belangrijk, vooral tijdens hun ontwikkeling. Bij de producten van Maileg wordt nagedacht over de verbeelding van kinderen. Het speelgoed en de knuffels worden met oog voor detail gemaakt en zijn erg fantasierijk. Ze proberen elk jaar weer nieuwe sprookjesfiguren toe te voegen aan hun collectie. Zo komt de fantasie van kinderen echt tot leven. Dit is belangrijk, omdat ze zo hun verbeelding kunnen uiten en meer van de wereld kunnen ontdekken. De kleren van de knuffels kunnen zelfs verwisseld worden, zodat ze andere karakters kunnen zijn op elk moment. Het assortiment is groot en er is genoeg keuze uit verschillende figuren. Doordat de dieren knuffels verschillende kleren aan kunnen hebben, lijken ze echt tot leven te komen. Maileg heeft veel fantasie voor kinderen te bieden.

Een groot assortiment

Het assortiment van het merk Maileg is enorm, zo groot dat het overweldigend kan zijn. Er is veel keuze in speelgoed en knuffels. Ze hebben onder andere kastjes, mandjes, dierenknuffels, kleedjes, mini speelgoed, outfits voor knuffels en ga zo maar door. De knuffels kunnen aangekleed worden in verschillende outfits, die ook te koop zijn. Daarnaast zijn er allerlei accessoires voor de knuffels te koop. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleven tijdens het spelen. Alles in het assortiment van maileg is met de hand gemaakt, er is dus veel aandacht besteed aan elk stuk speelgoed en de accessoires. In dit grote assortiment is er voor ieder kind wel iets moois te vinden, zowel voor jongens als voor meisjes.

Speelgoed van maileg kopen

Maileg biedt leuk, duurzaam en fantasierijk speelgoed voor kinderen. In winkel en webshop kun je speelgoed van maileg kopen. Het is super leuk en kinderen raken niet snel uitgespeeld. Als ze toch uitgespeeld zijn, kan het ook als accessoire voor het interieur dienen. Het is mooi speelgoed en met oog voor detail gemaakt, dit is wat het speelgoed van maileg onderscheidt van al het andere speelgoed op de wereld. Dit speelgoed is ook een erg leuk kraamkado of verjaardagskado voor een kindje. Het is erg origineel en wordt waarschijnlijk wel gewaardeerd. Speelgoed kopen van dit merk is een beslissing waar je niet snel spijt van zal krijgen. De authentieke en unieke stijl van het speelgoed van Maileg maken het merk.