Geen losse nagellakjes meer. Ga voor een nagellakset

Losse nagellakjes lijken nu verleden tijd, op dit moment is het erg populair om een nagellakset aan te schaffen. Vaak is dit ook nog voordeliger dan het kopen van allemaal losse nagellakjes. In een gellak set zitten vaak verschillende kleurtjes die goed bij elkaar passen waardoor je ze goed tegelijkertijd kunt dragen. Hierdoor hoef je niet na te denken welke kleuren bij elkaar passen, en je nagels altijd met elkaar matchen. 

Geen losse nagellakjes

Losse nagellakjes zijn niet heel handig, het is lastig om goed op te ruimen en ze zijn niet heel handig om mee te nemen op reis. Daarom is het handiger om een gellak set aan te schaffen. Hierdoor heb je eigenlijk alles in een, de nagellak kun je makkelijk in een tasje doen waardoor ze erg makkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast zitten er in een gellak set vaak meerdere kleuren die goed bij elkaar passen waardoor je de kleuren makkelijk kunt matchen met elkaar. De losse nagellakjes kunnen soms nog wel handig zijn als je bijvoorbeeld een leuk middagje je hebt gepland met je moeder of vriendin, dan kun je een kleurtje mee nemen en dan kan je lekker samen nagels gaan lakken.

Nagellak sets

Nagellak sets zijn is veel verschillende soorten en maten te koop, de keuze is reuze. Ook zit er een verschil in de prijzen van de gellak sets. Je kan zelf kiezen hoe gek je het maakt.  Op internet zijn er erg veel verschillende aanbieders van de sets een ook zijn er erg veel verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit hoeveel lakjes je wilt, welke kleuren, of je wel of niet een lamp wilt en zo kun je nog wel even door gaan. Een gellak set is een inverstering voor in de toekomst, omdat het soms een grote uitgave in een keer kan zijn, maar je er op de lange termijn baat bij hebt. 

Conclusie 

Het aanschaffen van een gellak set heeft op de langere termijn meer voordelen dan het investeren in losse nagellakjes. De gellak blijft ook langer zitten dan een normale lak waardoor je het minder vaak hoeft bij te werken. Er worden op internet veel verschillende soorten gellak sets aangeboden, je kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en uit verschillende groottes. Sommige pakketten kunnen aan de duurdere kant zijn maar die zijn dan vaak wel van betere kwaliteit. Wat is jouw favoriete kleur gellak?