Fashion trends die je deze winter veel gaat zien

De zomer is inmiddels wel voorbij en buiten wordt het steeds kouder. Hoog tijd om je kledingkast weer een update te geven voor het winterseizoen. Heerlijk vind ik dat. Ik haal altijd eerst alle kleding uit de kast, zodat ik de kast goed schoon kan maken. Vervolgens zoek ik alle kleding uit en leg ik alles weer netjes opgevouwen terug in mijn kast. Natuurlijk leg ik de zomerkleding helemaal bovenin en de winterkleding onderin, want dan kan ik er goed bij en wordt de kast niet constant een zooitje. Vaak merk ik dat wanneer ik mijn kast helemaal uitgezocht heb, ik ook weer een hoop kleding weg doe. Uiteraard gooi ik het niet weg. Nee, ik breng het naar de tweedehandswinkel of ik gooi het in de zak van Max. Maar wat zijn nou items die deze winter niet mogen ontbreken? Ik zocht het voor je uit en bespreek ze graag met je.

Lange jurken

Wat we deze winter vaak zullen zien zijn de lange jurken. Je zag ze in de zomer ook al regelmatig voorbij komen, maar in de winter kun je deze lange jurken prima dragen door er een panty onder te dragen. Het maakt niet uit of je klein of groot bent, want lange jurken staan eigenlijk altijd leuk! En laatst heb ik een onwijs leuk merk ontdekt waar je zeker eens een kijkje zou moeten nemen. Het gaat om het merk Lofty Manner. Zij hebben onwijs leuke lange jurken in hun collectie en ook voor andere modetrends ben je bij Lofty Manner aan het juiste adres..

Schoudervullingen

Vroeger, in de jaren ‘80, was dit al een enorme trend en het lijkt erop alsof de trend weer terug komt. Ik zie shirts met schoudervulling namelijk steeds vaker terugkomen en ik moet zeggen, als de schoudervulling niet té aanwezig is, kan het eigenlijk onwijs leuk staan. Het geeft je ook wat meer zelfvertrouwen, want je schouders gaan automatisch meer naar achter waardoor je echt een powervrouw wordt.

Riemen

Inmiddels heeft de riem niet alleen meer een praktische functie, nee, sterker nog.. De riem is een echte modeaccessoires aan het worden. Het liefst draag je de riem op je taille in combinatie met een sweater, jurkje, blazer om een echte fashion statement te maken, want hé, dat is hip!  

Nog meer trends?

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste modetrends? Houd dan vooral mijn blog in de gaten. Ik post regelmatig nieuwe fashion trends.