Een sport bh dragen tijdens het sporten

Wel of niet een sport bh dragen tijdens het sporten? Wat zijn de voordelen en voor wie is een sport bh wellicht niet geschikt? In dit artikel lees je al het fijne van het dragen van een sport bh tijdens het sporten.

Comfort en stevigheid


Bij intensief sporten is het belangrijk dat je om jouw meiden denkt. Wanneer jouw borsten niet de juiste stevigheid en comfort hebben, kan dit het sporten flink in de weg staan. Je wilt niet bezig zijn met jouw borsten, maar gewoon lekker hardlopen, tennissen of sporten in groepsverband. De juiste sport bh zorgt ervoor dat jouw borsten op de plaats blijven en je geniet zelf van meer comfort tijdens het sporten.

Geen gedoe met bandjes


Een van de grootste voordelen van het dragen van een sport bh, is dat deze strak en vast om jouw lichaam zit. Wanneer je een gewone beha draagt tijdens het sporten, kun je flink gefrustreerd raken van de bandjes die afzakken. Je wilt optimale sportprestaties leveren en dus niet hoeven nadenken over jouw vervelende behabandjes.

Visueel gemak


Wanneer je geen goede sport bh draagt of helemaal geen sport bh, kun je ongewenst de aandacht trekken tijdens het sporten. Het is natuurlijk helemaal niet fijn wanneer jouw bewegende borsten of eventuele tepels te zien zijn. Met een goede sport bh hoef jij je geen zorgen te maken over het visuele plaatje. Kies voor een stevige sport bh met een lichte padding. Zo valt er niets te zien en kun jij met een gerust hard alles uit jouw training halen.

Sport bh voor grote maten


Wanneer je een grote cupmaat hebt, kan een sport bh niet altijd voldoen aan jouw wensen voor ondersteuning. Een sport bh is dan soms simpelweg niet steunend genoeg. Toch kun je ook met een grote cupmaat een sport bh dragen. Er zijn niet alleen speciale merken die sport bh’s aanbieden voor vrouwen met een grote cupmaat, maar je kunt ook een sport bh dragen in combinatie met jouw eigen bh. Je geniet dan van een optimale ondersteuning tijdens het sporten. Of kies voor een sport bh met beugels voor extra ondersteuning.

Een sport bh is eigenlijk niet weg te denken uit de garderobe van de moderne vrouw. Deze bh is natuurlijk ideaal voor tijdens het sporten, maar kan ook vaak genoeg gedragen worden buiten de sportschool of het sportveld.

Bron: q-linn.com