Een overhemd met korte mouw kan altijd

Een overhemd met korte mouwen kunt u altijd dragen. Op zomerse dagen draagt u in uw vrije tijd korte mouw overhemden op een korte broek. Doordat de stof van overhemden dun is, zult u het niet snel warm hebben. Ook kunt u goed bewegen in korte mouw overhemden. Dus een potje voetbal of volleybal kan prima wanneer u een overhemd met korte mouwen aan heeft. 

Netjes en toch luchtig

Zomers is het ook heerlijk wanneer u aan het werk bent om een overhemd met korte mouwen te dragen in combinatie met een pantalon of nette spijkerbroek, u ziet er dan netjes uit, maar toch zit het heerlijk luchtig. Wanneer het buiten weer wat kouder wordt, kunt u nog steeds prima een overhemd met korte mouwen dragen. U draagt er dan een hemd onder en/of u draagt er een vest of jasje overheen. U kunt dan nog steeds makkelijk bewegen door de korte mouwen van het overhemd. En wanneer u het binnen warm heeft, doet u uw vest of jasje uit en ziet u er nog steeds netjes uit. 

Heel veel keuze in de verschillende soorten overhemden met korte mouwen

Er is ontzettend veel keus in de verschillende soorten overhemden met korte mouw. Sowieso in de verschillende soorten kleur en printjes is er veel keus. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke vissenprint, of met paraplu print of een lekkere vrolijke zomerse print? Natuurlijk is er ook voldoende keus in de effen kleuren. Of gewoon wit of zwart kan ook heel mooi staan. Korte mouw overhemden zijn er in verschillende pasvormen, in zeer uiteenlopende maten vanaf maat 35 tot maat 7XL. Hoeveel u uit wilt geven aan een overhemd met korte mouwen bepaald u zelf. Ook dat kunt u aangeven via onze site. Zo kunt u via het filter uw overhemd met korte mouw naar uw wens eenvoudig vinden.