Dun of weinig haar? Dit kun je eraan doen!

Je kapsel kan je zelfverzekerdheid enorm beïnvloeden. Als je dun haar hebt en je het gevoel hebt dat je er niks mee kunt, of dat je er niet op je mooist uitziet door dat kapsel kan dat erg pijnlijk zijn. Daarom geven wij je een aantal tips om je haar voller te doen lijken!

Kam, stijl en föhn niet te veel

Het borstelen, stijlen of krullen en föhnen van je haar is niet per se goed voor je haar. De hitte van de stijl- of krultang kan ervoor zorgen dat je haar uitdroogt of afbreekt. Ook wanneer je je haar borstelt, kun je haren afbreken of helemaal mee uittrekken. Dit zorgt er automatisch voor dat je haar dunner wordt. 

Borstel je haar ook niet wanneer het nat is, dan is het namelijk zachter en breekt het ook weer makkelijker af. Je kunt je haar beter voor het douchen borstelen, of wachten tot het droog is. 

Vermijd stress

Stress is slecht voor heel veel dingen en zo ook voor je haar. Bij stress, of bijvoorbeeld een slaaptekort of een slecht dieet, vallen je haren makkelijk uit. Let er dus op dat je iedere nacht genoeg slaapt en ben een beetje lief voor jezelf. Daar wordt niet alleen je haar beter van, maar je gaat je er ook beter van voelen.

Ga voor laagjes

Vraag aan de kapper of ze laagjes in je haar wilt knippen. Laagjes zorgen voor wat meer lucht tussen je haren. Hierdoor lijkt het alsof je haar wat meer volume heeft en ziet het er al snel een stuk vrolijker uit. 

Gebruik producten

Er zijn verschillende shampoos en conditioners die goed zijn voor je haar en hoofdhuid. Deze producten blazen wat extra leven in je haar en zorgen voor wat meer volume.


Ben je toch nog niet tevreden over de dikte of het volume van je haar? Dan kun je ook altijd voor extensions kiezen. Er zijn veel verschillende types extensions, waardoor je de extension voor jouw haar kunt kiezen. Hairextensions Voordeel helpt je met die keuze en geeft je een duidelijk beeld over de verschillende soorten extensions.