De mooiste sieraden voor de zomer

Een mooie sieraad maakt je outfit compleet. Voor veel vrouwen is het dan ook een no-go om zonder sieraden de deur uit te gaan. Door de vele soorten sieraden kan het soms lastig zijn om de juiste keuzen te maken als vrouw. In de volgende blog wil ik jou dan ook graag helpen met het kiezen van de juiste sieraden, passend bij jouw eigen stijl.

Chokers

Met de chokers gaan we weer helemaal terug naar de jaren 90. De choker is een soort korte ketting die erg strak om je nek zit. De chokers zie je veel terug komen in zilveren of gouden varianten. De choker komt terug in verschillende stijlen en materialen, maar zilver en goud zijn de meest voorkomende materialen. De choker is ook een mooie toevoeging op een layer combinatie. Hier is de choker de eerste laag van een reeks kettingen die allemaal een andere lengte hebben.

Oorbellen

Waar jij vroegen van je moeder waarschijnlijk altijd twee dezelfde oorbellen in moest aan beide oren. Tegenwoordig is dit allemaal niet meer nodig en is het zelfs hartstikke hip om een enkele oorbel te dragen. Zo is het tegenwoordig steeds makkelijker om enkele oorbellen te kopen en kun je zo lekker variëren tussen je oorbellen. Ook wanneer je meerdere gaatjes hebt in één oor, kan je dit nu eens afwisselen met wat anders. Via deze weg kan jij je onderscheiden van de rest en de meest prachtige creaties creëren.

Meerdere ringen per hand

Draag jij het liefs zoveel mogelijk ringen? Nou dan is deze trend helemaal voor jou weggelegd. Met de nieuwste mode trend ben jij in staat om verschillende ringen te dragen aan beide handen. Ben jij meer van een minimalistisch ringetje of draag jij liever meer robuuste ringen? Het kan op het moment allebei. Zo kunnen opvallende ringen met grote edelstenen eenvoudig gecombineerd worden met andere soorten en bepaal jij zelf hoe je het wilt dragen. Creëer je eigen combinatie en draag ze met trots.

Schelpen sieraden

Nu de zomer bijna voor de deur staat, is het ook tijd om wat zomerse sieraden in huis te halen. Een schelpen armbandje staat altijd leuk in de zomer en geeft een beetje een hippie-achtige stijl aan jou outfit. Wanneer je een iets minder subtiele touch aan je outfit wilt kan je er ook voor kiezen om een schelpen ketting te dragen. Een schelpen ketting zal alle aandacht op jou doen vestigen.