De leukste accessoires van 2020

Ook altijd het idee dat je outfit nog net iets mist? Probeer dan eens een wat accessoires toe te voegen aan jouw outfit. Met duur lijkende accessoires kan jij je outfit een boost geven, waardoor jij de show steelt en alle ogen op jou gericht zijn. Ik heb de leukste must have accessoires voor jou op een rijtje gezet.

Een zilveren armband

Één accessoire die bij elke outfit past is een zilveren (slaven)armband. Een slavenarmband is niet al te groot en ziet er erg luxe uit. Het grootse voordeel van de slavenarmband is dat hij in elke prijscategorie te vinden is. Kies er één uit die binnen jouw budget valt en vul jouw sieraden aan met een prachtige zilveren armband.

Een horloge

Het dragen van een horloge is al honderden jaren onderdeel van de mensheid. Waar het horloge vroeger nog puur een zakelijke functie had voor het lezen van de tijd. Heeft het horloge tegenwoordig een minder functionele bedoeling, maar is het horloge de accessoire voor het stylen van je outfit. Vind jij een zilver horloge mooi of ben jij toch meer liefhebben van een gouden klok aan je pols?

Oorbellen

Veel vrouwen dragen ze al, maar nog niet iedereen is overtuigd. Oorbellen zijn het voorbeeld van sieraden die bij iedere outfit gedragen kunnen worden. Voor elke gelegenheid zijn er wel geschikte oorbellen te vinden. Ben jij meer van een subtiele kleine zilveren oorbel of steel jij toch liever de show met grote oorbellen met glimmende diamanten, voor ieder is er wel wat moois te vinden. Waar jij ook voor kiest, een oorbel kan niet ontbreken binnen jouw outfit.

Voeg een print toe aan je outfit

Om je outfit wat speelser te maken kan je ook eens een leuke sjaal toevoegen met een print. Ook kan je eens vrolijke sokken dragen onder je net nieuwe gekochte spijkerbroek. Door een print toe te voegen aan je outfit, maak je de outfit helemaal eigen. Jij bent de zonnestraal die mensen hun dag zal opfleuren met al jouw vrolijke kleuren in je outfit.

Stijl je outfit met een stoere zonnebril

De jaren zestig komt dit jaar weer helemaal terug in het straatbeeld. De cat-eye zonnebril is in 2020 ook weer helemaal on point. De smalle monturen in combinatie met een felle kleur of gewoon simpel in het zwart, met deze sexy zonnebril op je neus ben je verzekerd van een modieus aanzicht.