De juiste tas bij de juiste gelegenheid

Het uitzoeken en kiezen van de juiste tas voor de juiste gelegenheid is vaak nog niet zo gemakkelijk. Je moet met een boel dingen rekening houden. Zo is de juiste tas niet altijd de handigste tas. Bedenk nu zelf, juist wanneer je de minste zakken hebt, heb je de tas als meeste nodig. Zoals bij het dragen van een jurk voor een gala. Toch is het niet echt stijlvol om een rugzak te dragen wanneer je een galajurk aan hebt. In deze blog vertel ik je wel tassen je het best kunt gebruiken bij welke gelegenheid.

Tassen voor een gala

Tijdens een gala mag er natuurlijk maar één ding centraal staan, de jurk. Je wil zo min mogelijk aandacht trekken naar de tas. De tas is immers toch maar een functioneel ding. Daar heb je alleen wat aan door je spullen in te leggen. Veelal verdwijnt de tas daarnaast in de garderobe. Kies dus voor een zo klein mogelijke tas. Een tas die niet teveel opvalt zonder opvallende details. Hierdoor zal alle aandacht gefocust blijven op de jurk. Die is immers veel belangrijker dan de tas.

Tassen voor een begrafenis

Voor een begrafenis is een zo min mogelijk opvallende outfit gepast. Hou hier dan ook rekening mee. Een zwarte handtas is altijd een goed idee. Deze complimenteert goed bij de rest van je outfit. In principe is elke kleur wel mogelijk. Wat je echter wel moet vermijden is een tas met zeer opvallende details. Dat is namelijk ongepast voor een begrafenis. De aandacht moet namelijk niet op jou gevestigd zijn. Ook een tas in cognac kleur is goed te doen. Denk bijvoorbeeld aan een tas van Micmacbags.

Tassen voor een feestje

Lekker feesten en dansen? Dan hoort daar natuurlijk ook een leuke tas bij. Hier zijn ook een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Belangrijk is dat de tas stevig zit en niet teveel beweegt. Dat kan er namelijk voor zorgen dat je spullen uit de tas hupsen bij het hotsen. Kleine tasjes zoals Clutches zijn hier ideaal voor.

Succes!

Succes bij het uitzoeken van de juiste tas voor de juiste gelegenheid. Ik hoop dat je iets hebt gehad aan de tips uit deze blog.