Badpakken voor baby’s

Klaar om je baby voor het eerst mee te nemen naar het strand of het zwembad? Je vindt er tal van opties voor babyzwemkleding in alle kleuren van de regenboog, waaronder enkele met leuke kenmerken zoals glitters, ruches en vinnen. Maar het belangrijkste is dat veel babybadpakjes gemaakt zijn van zonbeschermende stof om te voorkomen dat de huid van je kleintje verbrandt.

Hieronder vind je een verzameling van mijn favoriete badpakken voor baby’s, of je nu op zoek bent naar je babyjongen, babymeisje of iets unisex.

Snapper Rock

Oorspronkelijk ontworpen in Nieuw-Zeeland – waar de straffende stralen van de zon bijzonder intens zijn vanwege een gat in de ozonlaag boven de eilanden – zijn de zwempakken van Snapper Rock gemaakt van een speciale high-tech UPF 50-plus stof die tot het uiterste gaat om je kleintje te houden beschermd. De lichtgewicht en ademende stoffen van deze pakken zijn vooral goed voor on-the-run peuters; ze buigen en strekken zich uit terwijl je kind langs het strand rent en zich voorover buigt om zandkastelen te maken. De ontwerpen zijn ook gewoon schattig – denk aan walvissen en aardbeien.

iPlay

Ouders vinden het geweldig dat je van het immer populaire iPlay-merk kunt kiezen uit verschillende stijlen met ingebouwde zwemkleding bedekt met zwembroeken voor de jongens en schattige broekjes voor de meisjes. En het merk maakt ook zonnepakken uit één stuk die extra bescherming bieden tegen de schadelijke zonnestralen. Je vindt er een goed assortiment effen kleuren en prints voor zowel jongens als meisjes, en de prijs is goed.

RuggedButts

Als de schattige naam alleen je niet begrijpt, dan zullen de eigenlijke ruches die de billen van deze schattige lijn versieren, je zeker naar de RuffleButts-kant van het baby- en peuterzwemleven trekken. De lijn voor alleen meisjes heet RuffleButts, en er is RuggedButts voor jongens. Beide bieden traditionele badpakontwerpen, evenals bodems / zwembroeken en rash guard-combo’s die een beetje meer dekking tegen de zon bieden. Sommige sets hebben zelfs bijpassende zonnehoeden – zwijm! De look is preppy, met veel krijtstrepen, ankers en andere nautische thema’s.

Modder taart

zwembroeken voor jongens, schattige eendelige kleding voor meisjes en veel cover-ups met capuchon en uitslagbeschermers voor iedereen zijn een glimp van wat je zult vinden in de Mud Pie-collectie van kinderbadkleding. Motieven omvatten dingen als zeemeerminnen, cactussen, haaien en flamingo’s, die alle bases voor je avontuur en fantasielieve kleintjes bedekken. De kliksluitingen van de binnenbeentjes van de badpakken voor baby’s en peuters maken het gemakkelijk om de zwemluiers die ze eronder dragen te verwisselen.