Babykleding? Scoor het online!

We hebben er lang op gewacht. We mogen weer winkelen! En nee, daarvoor hoef je geen afspraak te maken. Echter bestaat daarentegen wel de kans dat je, je tijd uren spendeert wachtend in de rijen die voor vrijwel elke winkel ontstaan, doordat er maar een bepaalde hoeveelheid klanten in een winkel mogen. Daar zit jij met jouw prachtige zwangere lichaam natuurlijk niet op te wachten. Je hebt immers wel wat beters te doen, dan je tijd zwetend te spenderen in de rij een kledingwinkel. Gelukkig heeft corona ook een positieve invloed gehad op jouw oplossing voor dit bekende probleem. Zo hebben vrijwel alle winkelketen tegenwoordig een online-site. Grote kans dat, dat ene trendy-boetiekje in jouw favoriete stad, nu ook over haar eigen site beschikt. Gelukkig maar, zo kun je namelijk ervoor zorgen dat jouw kersverse baby straks voorzien is van de hipste babykleding die er is. Maar wat zijn eigenlijk de trends? En hoe pak je het online-shoppen voor babykleding eigenlijk aan?

De Trends voor babykleding

Er zijn tal aan trends op het gebied van babykleding. We bespreken graag de grootste drie met je! De eerste trend is namelijk; prints! Tegenwoordig heb je allerlei baby body’s verkrijgbaar met allerlei leuke printjes, zoals panterprint, zebrastrepen, Galaxy-printjes, tie-dye, etc., maar natuurlijk ook de “basic” prints zoals ruitjes en streepjes. Door een printje maakt het, het kledingstuk net iets leuker dan die saaie effen witte kleur! Daarmee komen we meteen bij de tweede trend, namelijk; pastel! Geen witte/grijze/zwarte rompertjes, maar een leuke pastelgele baby body. Zo is/wordt jouw kleine spruit nog meer het zonnetje in huis!

Dan komen we ook bij de laatste trend van dit moment; duurzaamheid. Wij Nederlanders worden hedendaags platgegooid met het woord duurzaamheid, zo ook in de babykleding industrie. Wil je dus meewerken aan een beter milieu? Schaf dan vooral babykleding aan van duurzame materialen. Wanneer een duurzaam materiaal is gebruikt, wordt dit vaak aangegeven bij de artikelinformatie onder het kledingstuk online.

Waar je op moet letten

Het online shoppen brengt echter wel bepaalde risico’s met zich mee, zo weet je natuurlijk niet wat voor maat, jouw kotertje past of gaat passen. Daarnaast kunnen foto’s ook een mooiere weerspiegeling zijn van het kledingstuk. De kleur kan bijvoorbeeld anders uitpakken. Dit is natuurlijk erg jammer voor die fotoshoot met de baby tussen de kersenbloesem. Dit heb je natuurlijk niet, wanneer je het kledingstuk bekijkt in de winkel zelf. Echter geld voor het eerste risico natuurlijk hetzelfde in de winkel als online. Je weet immers nooit van te voren hoe klein of groot jouw kotertje zal zijn. Twijfel dus niet en shop online!