5 tips bij het kopen van nieuwe badmode

Elk jaar is het weer lastig om de geschikte bikini te vinden voor de zomer. Bij Michella’s Fashion kennen wij dit probleem en daarom willen wij jou graag helpen bij je zoektocht. Ik zal je 5 tips geven voor het vinden van de perfecte bikini, waardoor alle ogen op jou gericht zullen zijn tijdens het zonnen.

Tip 1: De 50’s

Vergeet ook dit jaar weer de corrigerende badpak voor dames. De jaren 50 push up bikini’s zijn ook dit seizoen weer een must have voor elke vrouw. Gecombineerd met een hoog vallend broekje en een geometrische top is het een aanrader voor elke vrouw. Kies een leuke opvallende kleur uit of ga eens voor een mooie print. Door het hoog vallende broekje wordt de buik iets meer bedekt en zit de bikini erg comfortabel.

Tip 2: De dierenprint

Je bent er een groot liefhebber bent of je kan ze niet uitstaan, maar ook aankomend zomer zijn de dierenprint bikini’s niet weg te denken op de stranden. Het is dan ook bekend dat het motief van natuurtinten prachtig staat op elk huidtype, waardoor de bikini’s geschikt zijn voor iedereen. De natuurlijke tinten zijn een aanrader wanneer je niet weet welke kleuren flatterend werken voor jouw lichaamstype.

Tip 3: Oranje

Ook na Koningsdag mag dit jaar oranje gedragen worden. Oranje is de kleur voor je bikini of badpak in de zomer van 2020. De oranje kleur is niet weg te denken uit het winkelbeeld en zal aankomend zomer dan ook veel terug te zien zijn. Wanneer jij van jezelf een lichte huidskleur hebt, moet je er rekening mee houden dat oranje badkleding je nog lichter doet lijken, maar als jij al een tintje hebt steel jij de show met deze bikini.

Tip 4: De sportieve bikini

Eén van de grootste trends van 2020 zijn de sportieve bikini’s. Van een bikini met rits tot een topjes met een felle neon kleur. Ook hoog gedetailleerde bikini broekjes zal je deze zomer vaak voorbij zien komen. Zo zijn deze bikini’s ideaal wanneer je wilt gaan surfen, beach volleyballen of snorkelen. Al is deze bikini natuurlijk ook uiterst geschikt om te zonnen met een koude cocktail in je hand. Om je outfit helemaal af te maken kan je ook eens een accessoire toevoegen aan je outfit.